کلنگ عملیات عمرانی پارک علم و فناوری دانشكده كشاورزي به زمین زده شد

خلاصه خبر: در روز سه شنبه مورخ 21/2/1395 همزمان با ولادت باسعادت حضرت سیدالشهدا امام حسین (ع) و به میمنت اعیاد شعبانیه، پس از برگزاری نشستی کوتاه در سالن اجتماعات دانشکده، مراسم کلنگ زنی و شروع به کار عملیات عمرانی پارک علم و فناوری در دانشکده کشاورزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده در روز سه شنبه مورخ 21/2/1395  همزمان با ولادت باسعادت حضرت سیدالشهدا امام حسین (ع)  و به میمنت اعیاد شعبانیه، پس از برگزاری نشستی کوتاه در سالن اجتماعات دانشکده، مراسم کلنگ زنی و شروع به کار عملیات عمرانی پارک علم و فناوری در دانشکده کشاورزی برگزار شد.

در این مراسم علاوه بر هیئت رئیسه و تعدادی از اساتید و کارمندان دانشکده، جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه تربیت مدرس از جمله آقایان: دکتر محمد زاده(معاون پشتیبانی و نیروی انسانی)، دکتر فتح الهی (معاون پژوهشی)،دکتر جلالی(معاون آموزشی)، دکتر امی(سرپرست پارک علم و فناوری) و آقای نصرتی (مدیر روابط عمومی) نیز حضور داشتند.

این مراسم با قرائت آیاتی از کلام ا... مجید و پخش سرود افتخار آمیز ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید .

سپس آقای دکتر علی اصغر طالبی، رئیس دانشکده کشاورزی ضمن خیرمقدم به مهمانان ارجمند،  فرارسیدن اعیاد شعبانیه را تبریک گفت و اظهار داشت : با حضور آقایان فتح الهی و آقای دکتر امی که از مدیران توانا و شخصیت های برجسته ی دانشگاهی هستند پارک علم و فناوری دانشگاه از خواب نسبتا طولانی بیدار شد و در یک سال گذشته برنامه ریزی و فعالیت های بسیار ارزشمندی در جهت توسعه و بالندگی پارک صورت گرفته و انشاا... ارتقای جایگاه دانشگاه را در پی خواهد داشت.

امیدواریم امروز شاهد برداشتن گام بزرگی در جهت توسعه مهمترین بخش پارک علم و فناوری دانشگاه، که در دانشکده کشاورزی واقع شده است، باشیم.

بی شک دانشکده کشاورزی ظرفیت بزرگ دانشگاه تربیت مدرس است و می تواند به نقش آفرینی دانشگاه در نظام آموزش عالی کشور و تحقق اهداف و سیاست های راهبردی آینده ی دانشگاه بسیار کمک کند و در این زمینه پیشتاز باشد.

آنچه که ما از نمونه های موفق پارک علم و فناوری در دنیا و نمونه هایی در کشور خودمان مثل پارک علم وفناوری اصفهان یا پردیس تهران آموختیم و درک کردیم این است که پارک علم و فناوری محل انجام تحقیقات علمی کاربردی و فناورانه با هدف تولید دانش فنی و به تبع آن کارآفرینی، اشتغال زایی و تولید ثروت است.

این گمان که دانشگاهها برای همیشه می توانند مصرف کننده بودجه ی عمومی کشور باشند و با پول نفت اداره شوند گمان درستی نیست و ادامه ی این مسیر نه عقلانی، نه منطقی و نه امکان پذیر است.

آقای دکتر طالبی افزود: نگاهی به دانشگاههای برتر و موفق دنیا نشان می دهد که این دانشگاهها خود معدن نفت و طلا و ثروت هستند و این ویژگی تاریخی علم است که علم را معدن همه چیز معرفی می کند. ثروت، اشتغال، پیشرفت، توسعه و همه آنچه که باعث اعتلای یک کشور و یک ملت می شود ریشه در علم دارد.

تاریخ و تمدن بشر خود گواه این است که همه دستاوردهای بشر در زمینه های صنعتی، کشاورزی، علوم پیشرفته ، نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، پزشکی، علوم هسته ای و همچنین علوم فضایی و حتی نظامی ریشه در علم دارد. همه ی اینها ثروت هایی هستند که از معدن علم بدست آمده اند.

بنابراین نگاه ما به تولید ثروت از طریق علم صرفا یک نگاه آرمان گرایانه نیست بلکه واقعیت تاریخی است که البته نیاز به تلاش مجدانه و مجاهدت برای رسیدن به قله های دانش بشری دارد. ما باید تلاش کنیم از معدن علم،گوهرهای گرانبهایی به دست بیاوریم و ملتی که تلاش نکند به جایی نخواهد رسید.

آقای دکتر طالبی در ادامه گفت: خوشبختانه دانشکده کشاورزی یکی از دانشکده های پیشرو دانشگاه در زمینه ی تولید علم است و امروز با توجه به رویکرد جدید دانشگاه در زمینه ی فعالیت های بین اللملی، توسعه ی شرکت های دانش بنیان و تحقیقات کاربردی، مصمم است که در رشته های متعدد کشاورزی اعم از باغبانی، زراعت، اصلاح نباتات، گیاهپزشکی، علوم دام، علوم طیور، مکانیک ماشین های کشاورزی، صنایع غذایی، منابع آب و آبیاری و سازه های آب، اقتصاد و ترویج و آموزش کشاورزی و سوخت های زیستی به پیشرفت کشور کمک نماید.خداوند متعال را شاکریم که در دانشکده کشاورزی در همه ی این زمینه ها با حضور چهره های برجسته علمی به توفیقات بزرگی دست پیدا کردیم و امیدوارم بتوانیم این دستاوردها را برای جامعه بیان کنیم.

رئیس دانشکده کشاورزی افزود: لازم است در این برهه ی زمانی مصمم تر از گذشته تلاش کنیم که علم را وارد صحنه ی زندگی مردم، وارد اجتماع و وارد اقتصاد کشور کنیم. آقای دکتر طالبی گفت: به فرمایش مقام معظم رهبری که کشاورزی محور امنیت کشور است و هرگونه کم توجهی در این زمینه از جانب هیچ کس پذیرفتنی نیست و متخصصین بخش کشاورزی وظیفه دارند برای تامین امنیت غذایی و محیط زیست پایدار تلاش کنند. در همین راستا در سال جاری ما دو همایش مهم کشاورزی و کارآفرینی و مدیریت فضای سبز شهری را برنامه ریزی کردیم اجرا کنیم و محورهای این همایش ها مرتبط با زندگی، اقتصاد و محیط زیست پایدار است و امیدواریم با تلاش همکاران، نتایج خوبی را برای کشور به همراه داشته باشد.

آقای دکتر طالبی در بخش پایانی سخنان خود گفت: خوشبختانه اولین شرکت دانش بنیان دانشگاه مربوط به چند نفر از همکاران جوان و باتجربه ی ما در دانشکده کشاورزی است و امیدواریم با توسعه ی پارک علم و فناوری در دانشکده کشاورزی شاهد مشارکت بیشتر همکاران عزیز در زمینه تاسیس شرکت های دانش بنیان و ورود به عرصه تجاری سازی علم باشیم.

پس از سخنان رئیس دانشکده کشاورزی، آقایان دکتر یعقوب فتح الهی، معاون پژوهشی دانشگاه و دکتر فتح ا... امی ، سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه در سخنانی جداگانهبا اشاره به ارتباط اقتصاد و دانشگاه، در مورد اهمیت و لزوم ایجاد پارک های علم و فناوری در سطح  کشور و منجمله دانشگاه های برجسته کشور نظیر دانشگاه تربیت مدرس سخنانی را بیان کردند. در پایان آقای دکتر امی، به معرفي كوتاهي از پارك علم و فناوري دانشگاه و مقايسه آن با ساير پارك هاي موفق جهان پرداخت.

سپس مهمانان با حضور در محل ساخت ساختمان پارک علم و فناوری در دانشکده کشاورزی، با استعانت از پروردگار متعال و ذکر صلوات بر محمد و آل محمد (ص)، کلنگ شروع به کار عملیات عمرانی پارک علم و فناوری را به زمین زدند. پیش بینی شده است که ساختمان پارک علم و فناوری دانشکده کشاورزی مهرماه سال جاری مورد بهره برداری قرار گیرد


27 اردیبهشت 1395 / تعداد نمایش : 2228