بازدید علمی دانشجویان انجمن علوم و مهندسی صنایع غذایی

خلاصه خبر: جمعی از دانشجویان انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی، طی سفری سه‌روزه به استان مازندران از سه کارخانه تولید صنایع غذایی بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی و اجتماعی در این بازدید دانشجویان از نزدیک با شیوه کار و دستگاه­های جدید مورد استفاده و همچنین مکانیزم تولید انواع فرآورده­های غذایی در کارخانه‌های­­ تولید شیر و فرآورده‌های لبنی «هراز»، کارخانه تولید سس «آیام» و کارخانه تولید شیر پاستوریزه «مازن لبن» آشنا شدند. توسعه رابطه دانشگاه و صنعت و گفت‌وگو با مدیران و کارکنان کارخانجات برتر صنایع غذایی از دیگر اهداف این بازدید علمی بود.
یادآور می‌شود این بازدید علمی از روز 19 الی 21 شهریور سال جاری انجام شد.


30 شهریور 1396 / تعداد نمایش : 3517

اخبار

access deny [1624]