متن کامل خبر


 
عضو هیات علمی دانشگاه به سمت مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور منصوب شد

خلاصه خبر: دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی "دکتر وحید احمدی" عضو هيات علمي دانشگاه را به سمت مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور منصوب کرد.

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی "دکتر وحید احمدی" عضو هيات علمي دانشگاه را به سمت مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور منصوب کرد.
در حكم دكتر احمدي كه به امضاي وزير علوم رسيده،‌ آمده است: با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی در چهار سال گذشته به موجب این حکم به سمت مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور منصوب می شوید. اجرایی کردن برنامه های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی بر پایه قوانین، سیاست ها و برنامه های مصوب و بهره مندی از ظرفیت های موجود در دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری و تعامل با همه نهادهای فعال و دستگاه های مسئول از جمله اقدامات مورد تاکید است که انتظار می رود با بهره گیری از ظرفیت های موجود در آن مرکز انجام پذیرد.
امید است با استعانت از خداوند متعال و اتخاذ رویکرد توام با عقلانیت و اعتدال و با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در انجام وظایف محوله موفق باشید.
پیش از این، دکتر حمید کاظمی، مسئولیت ریاست مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور را برعهده داشت. وزیر علوم در نامه جداگانه ای با استعفای دکتر کاظمی موافقت و از "زحمات بی شائبه" وی در دوران تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
گفتنی است، دکتر احمدی پیش از این حکم، به مدت چهار سال به عنوان معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم فعالیت می کرد.
دکتر وحید احمدی، استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس است. وی تحصیلات کارشناسی خود را در رشته مهندسی برق- الکترونیک دانشگاه صنعتی شریف و تحصیلات کارشناسی ارشد را در همان رشته در nانشگاه تربیت مدرس گذرانده است. دکتر احمدی، دکتری مهندسی برق - الکترونیک را نیز از دانشگاه کیوتو- ژاپن دریافت کرده است.
از فعالیتهای تحقیقاتی معاون جدید پژوهش و فناوری سرپرست وزارت علوم می‌توان به مواردی چون نانو فوتونیک و نانو اپتوالکترونیک، ادوات لیزری و آشکارسازهای کوانتومی نیمه‌رسانا شامل لیزرها و آشکارسازهای آبشاری کوانتومی و نقطه کوانتومی، تقویت کننده ها، مدولاتورها و سوئیچ های چاه کوانتومی و نقطه کوانتومی (تمام نوری) سریع، ادوات و مدارهای مجتمع نوری کوانتومی،‌ادوات نوری مبتنی بر ساختارهای فوتونیک کریستال، متا مواد، ، ادوات نوری مبتنی بر ساختارهای موجبرهای حلقوی‌،ادوات و ساختارهای NEMs وMEMs و لیزرهای نانو ساختار تصادفی اشاره کرد.
وی همچنین عضو شورای پژوهش های علمی کشور، عضو شورای کمیسیون انرژی، عضو شورای تخصصی طرح ها و فعالیتهای تحقیقاتی وزارت علوم تحقیقات و فناوری،‌ رئیس بخش مهندسی برق دانشگاه تربیت مدرس ، عضو هیئت امنای پژوهشکده میکرو الکترونیک ایران، عضو هیئت موسس انجمن اپتیک و فوتونیک ایران، عضو هیئت موسس جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط با صنعت و دانشگاه، دبیر کمیته علمی سیزدهمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران، رئیس شانزدهمین کنفرانس مهندسی برق ایران و سردبیر مجله علمی-پژوهشی علوم و فنون ایران بوده است.


23 آبان 1396 / تعداد نمایش : 2055